Zwangerschap Tanika & Chris

Dit stel was zo heerlijk spontaan en nam alles zo goed van mij aan dat het er eigenlijk al heel snel op stond. Geniet van een greep uit de zwangerschapsshoot van Tanika en Chris.

Lees meer »

Gezin Barth

Deze fotoshoot is een klein beetje extra speciaal voor mij. Ik mocht namelijk mijn mentor en haar gezin vastleggen. Zij had mij dat jaar zo fijn door de opleiding heen geholpen, dat ik besloot om haar een gezinsshoot cadeau te doen. Geniet van een greep uit deze leuke gezinsshoot. 

Lees meer »

Newborn Dee

Een aantal weken terug had ik weer een lifestyle newbornshoot op de planning en dit vind ik altijd zo onwijs leuk om te doen. Ik vind het fantastisch om te zien hoe trots ouders op hun baby'tjes zijn. De mama mocht ik eerder al vastleggen tijdens een zwangerschapsshoot, dat was zo gezellig! Ik vond het dus ook erg leuk dat ik haar nu met haar kersverse gezinnetje op de foto mocht zetten. En het was dit keer dubbel feest want de mama was ook jarig! Ik werd verwend met lekker gebak en kreeg ook nog eens een cadeautje voor ons nieuwe huis, te lief! Ik ben zo dankbaar voor alle lieve klanten die ik tot nu toe op de foto mocht zetten. Het is erg leuk dat klanten terug komen omdat het de vorige keer zo goed bevallen is en klanten zich vertrouwd bij je voelen. Tijdens een lifestyle newbornshoot kom ik bij jullie thuis foto's maken in vertrouwde omgeving. Bij een lifestyle newbornshoot gebruiken we geen mandjes, pakjes etc.  Ik leg jullie vast zoals jullie zijn en fotografeer ook de dagelijkse dingetjes zoals het aankleden, voeden, middagdutje etc. En het allerleukste is dat er vooral lekker veel geknuffeld wordt! Ze worden zo snel groot en ik snap dat je wel zou willen dat ze voor eeuwig zo klein en opgekruld bij je liggen. Helaas kan ik daar niet voor zorgen, maar ik kan deze speciale momentjes wel voor jullie vastleggen tijdens een newbornshoot. Hierbij een greep uit de foto's van de newbornshoot van lieve  Dee. 

Lees meer »

Waarom een fotoshoot thuis?

Ja we kunnen er niet meer omheen. Het wordt kouder. Het regent weer veel meer. Het is weer echt najaar. Ik merk dat fotoshoots in het najaar veel minder populair zijn dan fotoshoots in het voorjaar. En ik begrijp het wel hoor want in het voorjaar ben je natuurlijk veel minder afhankelijk van het weer dan in het najaar, maar dat hoeft niet.Want heb je wel eens gedacht aan een fotoshoot binnen? gewoon bij jullie thuis? Dat kan namelijk ook echt super leuk zijn! En in deze blogpost leg ik je uit waarom je een thuisshoot eens zou moeten overwegen. 

Lees meer »

Familie shoot met jonge kinderen

Een tijdje geleden had ik een onwijs leuke familieshoot op het strand met een gezin met 2 jonge kinderen. Ik wilde de kinderen niet te veel laten poseren en ze gewoon lekker laten spelen op het strand en in het water.Dus besloot ik om het gezin met zijn alle kleine opdrachtjes te geven.

Lees meer »

Gezin Bek

Het was een grauwe dag en er stond veel wind, toen ik een familieshoot aan het strand in vlissingen had met dit leuke gezin. Brrrrrrr... wat was het koud. Maar ondanks de kou hebben we enorm gelachen! We begonnen op het strand waar siem al vol entausiasme wilde poseren voor de camera, alsof hij het vaker doet haha. Zijn jongere zusje puk was daar in tegen wat verlegen, helemaal niet erg natuurlijk. Ik snap het volkomen, want wie is nou eigenlijk die vreemde mevrouw die foto's van ons maakt? hoe verder de shoot zich vorderde hoe losser zij kwam. Na het strand nam het gezin mij mee om een kopje koffie te gaan drinken, om even lekker op te warmen, super lief! Als laatst zijn wij naar de oude gevangenistoren geweest, deze ligt een stukje verder op de boulevard waar je prachtige foto's kunt maken. Siem ging daar samen met papa op het kanon en liet zijn super coole spiderman move zien. Ik heb het erg naar mijn zin gehad. Al met al een geslaagde middag.

Lees meer »