Familie shoot met jonge kinderen

Een tijdje geleden had ik een onwijs leuke familieshoot op het strand met een gezin met 2 jonge kinderen. 
Ik wilde de kinderen niet te veel laten poseren en ze gewoon lekker laten spelen op het strand en in het water.
Dus besloot ik om het gezin met zijn alle kleine opdrachtjes te geven.

Zo deden we wedstrijdjes wie het eerste bij de steen was, wie het beste kon dansen, wie de gekste bekken kon trekken en speelde we ook nog eens tikkertje! Het zijn zulke simpele kleine opdrachtjes die het voor de kinderen gewoon net een stukje leuker maken. En mijn doel was geslaagd want ik had de spontane foto's die ik wilde en zij hadden er een leuke ervaring aan over gehouden. 

Na afloop kreeg ik dit super lieve berichtje: ''Hee Fabienne! Even laten weten dat we echt een super ochtend gehad hebben gisteren en je was ook super leuk met de kinderen! benthe zei toen we wegliepen nog; 'Als we nog een keer foto's gaan maken, mag het dan weer met die lieve vrouw?' haha goed gedaan dus ;)!''

Ik zeg dit was een geslaagde familieshoot!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.