Loveshoot thuis

Gepubliceerd op 5 januari 2021 om 11:35

In mijn Vorige blogpost deelde ik een aantal redenen waarom je eens een fotoshoot bij jou thuis zou moeten overwegen en beloofde ik wat fotoblogs van thuisshoots te delen. De blogpost van vandaag is een fotoblog van een loveshoot thuis. Van tevoren had ik al wat ideetjes van Pinterest met het koppel gedeeld. V&L vonden het idee van een loveshoot thuis super leuk maar wisten niet of ze dat wel konden want ze vonden zichzelf niet zo ''fotogeniek''. Daar was ik het niet mee eens. Mijn doel voor die fotoshoot was dan ook dat ze niet zo zeer bezig waren met hoe ze op de foto's zouden staan maar dat ze plezier hadden, dan komen de leuke foto's vanzelf. Ik gaf ze daarom kleine opdrachtjes. Ze hielden een kussengevecht, dronken samen thee, en vertelde leuke en grappige dingen over elkaar, bijvoorbeeld wat ze het leukste aan elkaar vinden en wat de eerste indruk van de ander was. 

''Een hele fijne en toffe ‘koppel/liefdes’ shoot gehad met Fabienne. Ze is erg spontaan en vrolijk en stelt je direct op je gemak. We hadden een shoot bij ons thuis en ze was erg creatief met de ruimtes en wist al precies wat hoe ze ons wilde vastleggen. Haar aanwijzingen waren duidelijk en het ongemakkelijke gevoel wat we in het begin een beetje hadden was al snel verdwenen.(Dit was de eerste keer dat we echt een koppelshoot hadden.) Wij raden Fabienne echt aan om mee samen te werken. Zeker als je later de resultaten ontvangt! Wij zijn super blij met de foto’s!'' 

Dit waren de lieve woorden die ik achteraf van het koppel ontving en mijn hart maakte dan ook een sprongentje want mijn missie was geslaagd, ze hadden plezier en zijn blij met de foto's!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.