Newborn Dee

Een aantal weken terug had ik weer een lifestyle newbornshoot op de planning en dit vind ik altijd zo onwijs leuk om te doen. Ik vind het fantastisch om te zien hoe trots ouders op hun baby'tjes zijn. De mama mocht ik eerder al vastleggen tijdens een zwangerschapsshoot, dat was zo gezellig! Ik vond het dus ook erg leuk dat ik haar nu met haar kersverse gezinnetje op de foto mocht zetten. En het was dit keer dubbel feest want de mama was ook jarig! Ik werd verwend met lekker gebak en kreeg ook nog eens een cadeautje voor ons nieuwe huis, te lief! Ik ben zo dankbaar voor alle lieve klanten die ik tot nu toe op de foto mocht zetten. Het is erg leuk dat klanten terug komen omdat het de vorige keer zo goed bevallen is en klanten zich vertrouwd bij je voelen. Tijdens een lifestyle newbornshoot kom ik bij jullie thuis foto's maken in vertrouwde omgeving. Bij een lifestyle newbornshoot gebruiken we geen mandjes, pakjes etc.  Ik leg jullie vast zoals jullie zijn en fotografeer ook de dagelijkse dingetjes zoals het aankleden, voeden, middagdutje etc. En het allerleukste is dat er vooral lekker veel geknuffeld wordt! Ze worden zo snel groot en ik snap dat je wel zou willen dat ze voor eeuwig zo klein en opgekruld bij je liggen. Helaas kan ik daar niet voor zorgen, maar ik kan deze speciale momentjes wel voor jullie vastleggen tijdens een newbornshoot. Hierbij een greep uit de foto's van de newbornshoot van lieve  Dee. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.