Hey you!

Het gezicht achter de camera ben ik, Fabienne!
Een enthousiaste dromer met een passie voor fotografie. 

Als fotograaf zet ik de tijd heel eventjes stil om alle mooie momenten in het leven vast te leggen. Ik vind het heel mooi om te zien hoe trots ouders zijn op hun pasgeboren/aanstaande baby'tje, hoeveel plezier een gezin heeft en hoe puur en vrolijk kinderen kunnen zijn. 

Het is mijn missie om jullie zo goed mogelijk vast te leggen zoals jullie zijn. 
Dat jullie de foto's terug zien en denken, Ja dit zijn wij! 

Mijn fotografie stijl omschrijf ik als: Kleurrijk, puur en spontaan. 
Met mijn liefde voor detail en creativiteit zet ik jullie graag op de foto zoals julie zijn! Mag ik jullie verhaal vastleggen?

 


Ik ben de fotograaf voor jullie als...

jullie houden van een ontspannen en gezellige fotoshoot, waarbij je niet alleen maar hoeft te poseren. Tijdens mijn fotoshoots probeer ik echt de spontane en liefdevolle momentjes uit te lokken door jullie tijdens de shoot kleine opdrachtjes te geven. Zo heb je naderhand niet alleen mooie en waardevolle foto's, maar ook nog eens plezier gemaakt! 


Lieve woorden 

Gezin Landman

''Wat was het leuk om gefotografeerd te worden door Fabienne, een leuke en lieve meid waar je je snel bij op je gemak voelt en zo makkelijker en ontspannen op de foto gaat en staat! Ook ons zoontje van 3 (die moeilijk kon blijven staan) betrok ze er leuk bij zonder er druk op te leggen.
En dan het resultaat is ook erg mooi en professioneel geworden. Echt wij zijn er erg blij mee! Als we nog eens een fotoshoot willen dan vragen we zeker Fabienne.''

Kina

Een hele lieve/vriendelijke dame met goeie ideeën en luisterd ook goed naar wat je zelf wilt.
Door haar manier van werken krijg je meer zin om voor de camera te staan! Heel blij met de kwaliteit/resultaat van de foto's.
Ik zou iedereen bij haar aanraden !

Gezin Bek

''Super leuke, gezellige shoot gehad met ons gezinnetje! geloof mij met die 2 boefjes van ons is dat geen makkie, maar Fabienne had al snel het vertrouwen bij de kids en ons gewonnen! leuke meid die veel passie voor haar vak heeft! ga haar zeker nog eens vaker vragen voor een shoot.''