Loveshoot

De liefde, wat is dat mooi! Ik vind het geweldig om de liefde vast te mogen leggen. Tijdens een loveshoot gaan we er samen op uit naar een mooie locatie naar keuze, waar jullie lekker jezelf kunnen zijn. Kusjes, knuffels lekker gek doen alles mag! Mag ik jullie romance vastleggen? 

Tijdens een loveshoot is het mijn missie om jullie liefdevolle connectie vast te leggen. Houd je dus vooral niet in, ik leg jullie graag vast zoals jullie zijn. 

Ik ben gek op details. Zijn jullie bijvoorbeeld verloof of getrouwd dan zet ik ook graag jullie ringen op de foto

Tijdens de loveshoot geef ik jullie kleine opdrachtjes om die spontane momentjes uit te lokken, daar komen de leukste foto's uit. 

Kosten

- 15 digitale bestanden op hoge resolutie

- Geen tijdslimiet

- Locatie naar keuze

- Kies zelf jouw favorieten

- De mogelijkheid om extra foto's na te bestellen.

- De mogelijkheid om afdrukken, albums of wanddecoratie na te bestellen. 

€125,-

(exclusief reiskosten deze bedragen €0,25 x het aantal gereden kilometers vanaf 4388KH en eventuele parkeerkosten)

Reviews

Micky & Tom

''we hadden een mooie zonnige dag op het strand om foto's te maken met Fabienne. ze leidde ons er goed door en gaf kleine opdrachtjes om uit te voeren voor de meest spontane foto's. gelukkig is mijn partner hierin ook niet de moeilijkste dus hebben we een gezellige shoot gehad. de foto's zijn ook echt super leuk geworden!''

Glenn & Banu

''Leuke fotoshoot op het strand gehad! fabienne kan echt goed fotograferen, is heel relaxt en heel creatief. we hebben echt plezier gehad. We waren op ons gemak en hebben wat afgelachen. de foto's zijn echt mooi geworden. We zijn er echt ontzettend blij mee. Super bedankt fabienne en op naar de volgende shoot met de kinderen. We kijken er naar uit''