Lifestyle Newborn

Hoogstwaarschijnlijk zijn jullie op dit moment in verwachting of is jullie kindje net geboren.
wat leuk, Gefeliciteerd! De tijd vliegt zo voorbij en ik begrijp dat je soms wel zou willen dat ze voor eeuwig klein blijven en heerlijk opgekruld bij je liggen. Helaas is dit niet het geval, maar ik kan deze speciale momentjes wel voor jullie vastleggen tijdens een lifestyle newbornshoot. Tijdens een lifestyle newbornshoot kom ik bij jullie thuis foto's maken van jullie prachtige kindje! Ik maak foto's van de dagelijkse momentjes zoals het lekker knuffelen saampjes, van de kleine alleen maar natuurlijk ook van jullie als gezinnetje. Dit kun je het beste laten doen wanneer het kindje tussen de 5 en 28 dagen oud is. Tijdens deze periode slapen ze vaak (buiten de voedingen om) de hele dag door. Wil je wat langer wachten? Geen probleem. Een newbornshoot is te maken tot ongeveer 12 weken. 

Voor en nadelen van een latere newbornshoot

Tussen de 1-3 maanden is je baby al wat langer wakker. Hij of zij is alert en houdt de omgeving goed in de gaten. Misschien lacht je kleintje zelfs al een beetje! Je kindje heeft nu een gezichtje met een duidelijk ‘eigen’ karakter en uiterlijk. Houden jullie van foto’s waarbij jullie baby de oogjes open heeft, wakker is en de camera in kijkt? Dan is dit de perfecte periode voor een shoot! Ook kunnen er nu foto’s gemaakt worden waarbij er wat meer interactie is tussen jullie (eventuele broertjes en zusjes) en de kleine. Doordat jullie baby al wat ouder is, is het ‘pasgeboren’ kwetsbare gevoel en uiterlijk van de newborn minder aanwezig in de foto’s. Daarbij kan het soms ook wat moeilijker zijn om foto’s te maken van het kindje omdat het een stuk beweeglijker is. Ook zijn kindjes rond deze leeftijd lastiger om rustig te krijgen wanneer de kleine huilt.

Wanneer moet ik boeken?

Ik raad aan om een newbornshoot vanaf 20 weken van de zwangerschap te reserveren. Zo ben je zeker van een plekje in de agenda! Ik merk dat sommige aanstaande ouders het best lastig vinden om zo vroeg al te boeken, omdat ze niet precies weten wanneer het kindje geboren zal worden. Maak je daar maar geen zorgen over... Ik hou, bij het boeken van een newbornshoot, een aantal weken voor je vrij op basis van de uitgerekende datum. Het is dan ook nog nooit voorgekomen dat ik een gereserveerde newbornshoot niet in heb kunnen plannen :)

Ik werk niet met een bepaald tijdslimiet. We hebben dus alle tijd voor jullie newbornshoot. Er is tussendoor tijd om het kindje te verschonen of te voeden. 

Ik ben gek op details! Tijdens een lifestyle newbornshoot vind ik het dan ook altijd heel erg leuk om een foto te maken van het geboortekaartje of de babykamer, deze heb je immers ook zorgvuldig uitgezocht. 

Sommige ouders zijn wat terughoudend als het gaat om zelf op de foto gaan tijdens een newbornshoot, Ik snap het. Maar het is zo mooi dat je hier later op terug kunt kijken. ze worden zo snel groot. Ik moedig ouders dus vaak aan om toch even op de foto te gaan al is het maar voor 1 foto. 

Kosten

- 15 digitale bestanden op hoge resolutie

- Geen tijdslimiet

- Bij jullie thuis in vertrouwde omgeving

- Kies zelf jouw favorieten

- De mogelijkheid om extra foto's na te bestellen.

- De mogelijkheid om afdrukken, albums of wanddecoratie na te bestellen. 

- Tot 4 personen. iedere persoon extra is €10,-

€150-

(exclusief reiskosten deze bedragen €0,25 x het aantal gereden kilometers vanaf 4388KH en eventuele parkeerkosten)

Wanneer je een zwangerschapsshoot en newbornshoot bij mij boekt krijg je 15% korting op de newbornshoot! 

Reviews

Danielle

''2 november een newborn shoot door Fabienne Lancee laten doen van onze dochter Féline. Fabienne geeft ruimte om als ouders mee te beslissen in hoe de foto's vormgegeven worden. Denk aan kleding, decor en ook het verwerken van de foto's. We zijn blij met het eindresultaat. Fabienne bedankt!''

Melanie

''Ik ben zeer tevreden over de mooie foto's die zijn gemaakt van me zoontje. Echt super professioneel gedaan en mooie kwaliteit foto's. Super gedaan ben er ook echt heel blij mee dankjewel!''