Zwangerschap

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Hoe waardevol is het als je later terug kunt kijken op deze mooie periode. Ik kan deze bijzondere periode voor jullie vastleggen tijdens een zwangerschapsshoot. Ik raad aan om de shoot tussen de 30 en 35 weken te doen. Vooral de laatste weken van de zwangerschap tegen je uitgerekende datum aan kunnen wel eens wat zwaarder aanvoelen waardoor ik zou aanraden om een shoot tussen de 30 en 35 weken te plannen. Het is natuurlijk voor iedereen verschillend. Kijk naar wat voor jou fijn voelt. Ik raad wel aan om hem voor 38 weken in te plannen. Zo heb je ook meer kans dat je, je zwangerschapsshoot niet misloopt, wanneer je bijvoorbeeld eerder moet bevallen. Je gaat er natuurlijk niet vanuit dat dit zal gebeuren, maar je weet maar nooit. En dat is zonde van je mooie zwangerschapsfoto’s! ;)

ik vind het altijd erg leuk wanneer ouders wat spulletjes van hun toekomstige kindje meenemen zoals een echo of schoentjes. Dat maakt de foto's altijd net iets persoonlijker. 

Benieuwd of toekomstige broertjes en zusjes ook mee mogen op de foto? natuurlijk mag dat, super leuk! 

Ik werk niet met een bepaald tijdslimiet. We hebben dus alle tijd voor jullie fotoshoot. Geef het dus vooral aan als je even een momentje rust wilt pakken. Ik begrijp heel goed dat een zwangerschap vermoeidheid met zich mee kan brengen. 

Kosten

- 15 digitale bestanden op hoge resolutie

- Geen tijdslimiet

- Locatie naar keuze

- Kies zelf jouw favorieten

- De mogelijkheid om extra foto's na te bestellen.

- De mogelijkheid om afdrukken, albums of wanddecoratie na te bestellen. 

- Tot 2 personen. iedere persoon extra is €10,-

€125,-

(exclusief reiskosten deze bedragen €0,25 x het aantal gereden kilometers vanaf 4388KH en eventuele parkeerkosten)

Wanneer je een zwangerschapsshoot en newbornshoot bij mij boekt, krijg je 15% korting op de newbornshoot! 

Reviews

Renate

''Wij hebben een leuke zwangerschapshoot gehad. De fotoshoot vond buiten plaats, maar ondanks de kou hebben wij enorm gelachen. Fabienne deed het zo leuk met onze dochter van drie jaar dat zij er ook veel plezier van had. Alles top!''

Kina

''Een hele lieve/vriendelijke dame met goeie ideeën en luistert ook goed naar wat je zelf wilt. Door haar manier van werken krijg je meer zin om voor de camera te staan! Heel blij met de kwaliteit/resultaat van de foto's.
Ik zou iedereen bij haar aanraden!''

Pauline

'Wat was het leuk om gefotografeerd te worden door Fabienne, een leuke en lieve meid waar je je snel bij op je gemak voelt en zo makkelijker en ontspannen op de foto gaat en staat! Ook ons zoontje van 3 (die moeilijk kon blijven staan) betrok ze er leuk bij zonder er druk op te leggen.
En dan het resultaat is ook erg mooi en professioneel geworden. Echt wij zijn er erg blij mee! Als we nog eens een fotoshoot willen dan vragen we zeker Fabienne.''