Let's get married!

Gaan jullie trouwen? wat leuk, Gefeliciteerd! Opzoek naar een bruidsfotograaf? Ik begrijp dat dit lastig kan zijn want de keuze is reuze. Een bruidsfotograaf kiezen is niet hetzelfde als een brood bij de bakker. Je dient deze weloverwogen te kiezen. Deze fotograaf is immers aanwezig op jullie speciale dag. Het is belangrijk dat je dan een klik hebt en dat jullie je op je gemak voelen. Kijk daarom goed of de fotograaf en zijn/haar stijl bij jullie past. Mijn fotografiestijl omschrijf ik als Liefdevol, puur en spontaan. Ik leg jullie dag vast zoals die is.
Ik zal geen zware nabewerkingen toepassen op jullie foto's maar behoud de kleuren zoals ze zijn, deze hebben jullie immers ook zorgvuldig naar wens uitgezocht. Oh en die lekkere taart, de coursages en de naamkaartjes, die leg ik uiteraard ook voor jullie vast. Ik vind dat ook de kleinste details van jullie bruiloft vast gelegd en gezien mogen worden, want daar heb je natuurlijk ook de nodige voorbereidingen aan gehad. Met een bruidsfotograaf zorgen jullie ervoor dat jullie later nog eens kunnen nagenieten van die speciale dag.  Wellicht zijn wij een match? Ontdek het tijdens een kennismakingsgesprek! 

Mijn werkwijze

Ik vind het belangrijk dat je een klik hebt met je fotograaf daarom plan ik altijd eerst een kennismakingsgesprek in. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en in grote lijnen jullie speciale dag. Ook laat ik jullie de mogelijkheden van een album zien. Ben ik toch niet jullie match? Geen probleem! even goed vrienden. Mochten jullie na het kennismakingsgesprek nog steeds voor mij kiezen dan plannen we gelijk nog een gesprek in een aantal maanden voor de bruiloft waarin we alle details en het programma bespreken. In de tijd naar de bruiloft ben ik altijd bereikbaar voor jullie voor eventuele vragen of als je gewoon even lekker wilt brainstormen over jullie bruiloft.  Een aantal dagen voor de bruiloft bel ik jullie nog even op en check ik hoe het met de zenuwen gaat. Op jullie grote dag leg ik jullie vast zoals jullie zijn, gewoon liefdevol, puur en spontaan of met gekke bekken en duckfaces dat mag natuurlijk ook ;p. Zoals ik al zei, ik zal geen zware nabewerkingen toepassen op jullie foto's maar behoud ik de mooie kleuren zoals jullie ze ook hebben uitgekozen. Na de bruiloft ontvang je al binnen een week een mooie preview van jullie dag. Na 3 tot 4 weken ontvangen jullie de foto's van jullie bruiloft op een mooie usb stick. 

Wie ben ik?

Mijn naam is Fabienne Lancee, een enthousiaste dromer met een passie voor fotografie! 
Ik ben dol op de liefde en alles daar om heen.
Mensen vastleggen in de puurste vorm is wat ik het liefste doe.
Ik vind dat alle mooie momenten in het leven vastgelegd mogen worden, zodat je daar later met een glimlach op terug kunt kijken. 
Als fotografe zet ik de tijd eventjes stil om jou verhaal vast te leggen. Met mijn liefde voor detail en creativiteit zet ik jou graag op de foto zoals je bent!
 

Talk about money...!

Wat kost een bruidsfotograaf? dat is een vraag die jullie je zelf wellicht al gesteld hebben. Misschien speelt het budget een belangrijke rol in jullie keuze of is de klik en de stijl van de fotograaf belangrijker voor jullie dan het budget. Hoe dan ook, het is altijd fijn om vooraf te weten waar je aan toe bent. Daarom kies ik voor transparantie en all in pakketten. Ik bied 3 verschillende pakketten aan vanaf €1100,- voor 6 uur. Alle pakketten zijn inclusief reiskosten, een album en leuke extra's zodat je later niet nog voor verassingen komt te staan.  benieuwd naar de verschillende pakketten? 

Meer zien van mijn werk? 

Ben je enthousiast geworden? en wil je meer zien van mijn werk? Klik dan hieronder om door te gaan naar mijn trouw portfolio.